Garantie - Mark Witgoed

Ga naar de inhoud

Garantie

Garantie & Reparatie
Voor onze klanten bieden we de mogelijkheid voor een extra garantie.

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Erg vervelend en het zorgt vaak voor hoge reparatiekosten. Met het Serviceplan hoeft u zich daar geen zorgen om te maken. Vanaf dag 1 is o.a. uw nieuwe TV, vaatwasser,  wasmachine, droger, koelkast, vriezer, tablet, notebook of camera verzekerd tegen alle reparatiekosten*.
Op het moment dat de wettelijke rechten en fabrieksgarantie niet gelden, biedt het EP:Serviceplan uitkomst.  Zo bent u altijd verzekerd van een werkend apparaat en kunt u zorgeloos genieten van uw aankoop.

Stoot u per ongeluk een kop koffie over het toetsenbord van u notebook of heeft u uw tablet laten vallen met als gevolg een gebroken display? Bent u vergeten uw broekzak te legen en wast u per abuis een muntstuk mee, waardoor de pomp van uw wasmachine vastloopt? Maakt u zich geen zorgen, want in deze gevallen kunt u vertrouwen op het Serviceplan.

Als het mogelijk is repareren wij uw apparaat kosteloos. Is reparatie niet meer mogelijk, dan vervangen wij in de eerste twee jaar uw defecte apparaat door een vergelijkbaar apparaat met dezelfde specificaties. Daarmee vergoeden wij dus in de eerste twee jaren tot maximaal 100% van de aanschafprijs van uw apparaat en tot maximaal 60% in het vijfde jaar na aanschaf. Voor computers, laptops en tablets is de looptijd 3 jaar en geldt een maximale vergoeding van 70% in het derde jaar.


Mark Witgoed Heesch 2017 Ontwerp WSP vof
Terug naar de inhoud