Vaatwasser - Mark Witgoed

Ga naar de inhoud

Vaatwasser

Webshop
Asko D5536XL FI
Turbo drogen
Aantal couverts: 13
Onderkorf: Premium
Bestekmand
Energieklasse: A+++
Programma’s
Intensief
behoedzaam
Eco
Automatisch Programma

Reinigingssystemen
Number of spray zones: 7
Water ontharder
899.00 €
Toevoegen
New!
Beko DFN28422W
De DFN28422W vaatwasser van Beko is super zuinig met A++ energielabel en beschikt over slimme sensoren om de bevuilingsgraad te meten. Selecteer het auto-programma, en uw vaatwasser bepaalt automatisch welke wascyclus het meest geschikt is.
399.95 €
Toevoegen
Beko DFN39431X
Deze zeer zuinige en stille vrijstaande RVS vaatwasser uit de selective line van Beko is uitgerust met een steamfunctie voor een glanzende vaat en een Acrobat systeem die het flexibel inruimen van de vaatwasser mogelijk maakt. Met deze vaatwasser kun je makkelijk de afwas doen van 14 personen.
499.95 €
Toevoegen
Beko DSN28420X (inbouw)
Meet de bevuilingsgraad van de vaatDe DSN28420X vaatwasser van Beko is super zuinig met A++ energielabel en beschikt over slimme sensoren om de bevuilingsgraad te meten. Selecteer het auto-programma, en uw vaatwasser bepaalt automatisch welke wascyclus het meest geschikt is.Ovenschalen weer helemaal schoonHet TrayWash programma is ontworpen voor het zware schoonmaak werk. In het bijzonder zijn ovenschalen, of andere bakvormen uitermate geschikt om weer schoon uit de vaatwasser tevoorschijn te komen.De deur in elke positie open laten staanMet de SelFit deur kunt u de vaatwasser in elke positie open laten staan, waardoor het vullen en legen ook met bijvoorbeeld een half geopende deur kan.
499.95 €
Toevoegen
Mark Witgoed Heesch 2017 Ontwerp WSP vof
Terug naar de inhoud