Wasmachine - Mark Witgoed

Ga naar de inhoud

Wasmachine

Webshop
BEKO WTV 8735 XS0
Maximum waslading (kg) 8
Centrifugesnelheid (t/m) 1400
Energieklasse A+++ (-10%)
Digitale display
Startuitstel (u) 0-24
Aanduiding resterende tijd
Aanduiding programmaverloop
Optie voorwas
Optie extra spoelbeurt
Optie nachtstand
Optie trommelreiniging
Optie makkelijk strijken
449.95 €
Toevoegen
Beko WTV8744 XDOS
Deze Beko wasmachine WTV 8744 XDOS, met energieklasse A+++ en een vulgewicht van 8 kg (1400 toeren), is voorzien van een automatische watercontrole systeem waarmee de hoeveelheid water automatisch wordt aangepast op de waslading. Hiermee bent u voorzien van een optimaal wasresultaat. Ook kan de optie kinderbeveiliging geactiveerd worden om te voorkomen dat uw kinderen de instellingen veranderen.
499.95 €
Toevoegen
Beko-wte-10734-xdos-wasmachine
Deze Beko wasmachine WTE 10734 XDOS, met energieklasse A+++ en een vulgewicht van 10 kg (1400 toeren), is voorzien van een automatische watercontrole systeem waarmee de hoeveelheid water automatisch wordt aangepast op de waslading. Hiermee bent u voorzien van een optimaal wasresultaat. Ook kan de optie kinderbeveiliging geactiveerd worden om te voorkomen dat uw kinderen de instellingen veranderen.
599.95 €
Toevoegen
Beko-wtv-7735-xs0-wasmachine
Selective line wasmachine van Beko met extreem zuinig A+++ energielabel. Dus een schone was tegen lage kosten. In de AquaWave trommel past 8 kilo wasgoed per keer. De Beko WTV 7735 XS0 wast uw wasgoed weer fris schoon en centrifugeert met 1400 toeren per minuut. Ook geeft deze Beko aan hoe lang een lopende wasbeurt nog duurt, zodat u altijd overzicht over uw wasprogramma’s houdt.
Ook kunt u op deze Beko wasmachine een wasbeurt instellen voor een later moment, bijvoorbeeld voor wanneer de stroom goedkoper is.
Stel simpel één van de zestien wasprogramma’s in en daarna de temperatuurstand en centrifugeerkracht. Er zitten op deze Beko wasmachine opties voor starttijdvoorkeuze, Eco wassen en kort of super kort wassen.
Maar ook hemden, sportkleding, wol en handwas zijn aanwezig. Zo voorziet de Beko WTV7735 XS0 wasmachine in alle wensen voor goed en degelijk wassen.

1400 toeren – 7 kg vulgewicht
Blauw verlicht LCD display
5 jaar Selective Line garantie
Zuinig Energielabel A+++
BLDC motor met 10 jaar garantie
399.95 €
Toevoegen
Siemens WM14N242
Deze zuinige A+++ -10% wasmachine is voorzien van een groot display met TouchControl toetsen. Beschikt over de optie SpeedPerfect en wast daarmee tot 65% sneller met hetzelfde resultaat. Ook is er een speciaal programma voor sport- en outdoorkleding.
599.00 €
Toevoegen
Siemens Wm14T550
iSensoric wasmachine met vlekkenautomaat en multiTouch LED display
✓ Anti-vlekken systeem verwijdert de 4 meest hardnekkige vlekken zonder voorwas of vlekkenverwijderaar.
✓ De intelligente, duurzame en stille iQdrive motor met 10 jaar garantie zorgt goed voor uw was.
✓ De optie speedPerfect wast tot 65% sneller met hetzelfde perfecte wasresultaat.
✓ Met waterPerfect Plus detecteren de sensoren automatisch de hoeveelheid wasgoed en passen hier het waterverbruik op aan voor een efficiënte werking.
✓ Met het digitale multitouch display wordt de wasmachine intuïtief en met hoogste nauwkeurigheid bediend
649.00 €
Toevoegen
Siemens wm14T590
Wasautomaat, 8 kg Vulgewicht, max. 1.400
Toerental/min, Eindtijd keuze, Display,
Programmaverloop weergave,
Resttijdaanduiding, WaterPerfect Plus,
Programma’s en opties Bonte was, Fijn / Zijde, Vlekken, Hygiëne, Microvezel, Trommelreiniging met geheugenfunctie, VarioPerfect, Wol / handwas, Onbalansherkenning, iQdrive motor, Aquastop, Energieklasse A+++, breedte: 598 mm, hoogte: 848 mm, diepte: 590 mm
699.00 €
Toevoegen
Mark Witgoed Heesch 2017 Ontwerp WSP vof
Terug naar de inhoud